ESRC alkaa käyttää MyClubia

myclub-fi-logo-headerESRC on ryhtynyt hallinnoimaan myClub-palvelun avulla jäsenrekisteriä, jäsen- ja valmennusmaksuja, läsnäoloseurantaa, tapahtumiin ilmoittautumisia sekä jäsenviestintää.

Kirjaudu tästä MyClubiin.

Jäsenenä voit myClub-palvelulla ylläpitää itse kätevästi omia ja lastesi yhteystietoja ESRC:n jäsenrekisterissä sekä saat laskut ja jäsentiedotteet omalle jäsensivullesi ja sähköpostiisi. Voit myös ilmoittautua seuran tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

MyClub on yleisimmissä selaimissa toimiva web-sovellus, jonka kaikki tietoliikenne on suojattua ja salasanat vahvasti salattuja. MyClubin käyttö on ilmaista kaikille jäsenille.

Jos et ole saanut MyClubin aktivointilinkkiä sähköpostiisi tai sinulla on kysyttävää myClubista, niin ota yhteyttä myClub-vastaavaamme Raila Luhtalaan, raila.luhtala@esrc.fi.

ESRC has started using MyClub service for managing membership registry, membership and coaching fees, training attendance, event entries and member communication. Please contact raila.luhtala@esrc.fi if you need further information about how to start using MyClub or if you haven’t received an email to activate your MyClub account.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja