ESRC:lle TUPLAKULTAA Squashliigassa 2015-2016!

ESRC_2015-2016_500pxSekä ESRC:n naisten että miesten joukkue pääsi tänäkin keväänä nostamaan liigapokaalit kattoon Squashliigan mestareina playoffseissa, jotka pelattiin Talihallissa lauantaina 2.4.2016! ESRC onnittelee parhaimmistoaan!

Kuvassa takarivistä vasemmalta: Tatu Knuutila, Jaakko Vähämaa, Matias Tuomi (miesten 1-joukkueen kapteeni), Hendrik Vössing ja Janne Järvinen. Eturivissä: Kristina Mustonen, Emilia Korhonen, Sanna Koivumäki (naisten 1-joukkueen kapteeni) sekä Birgit Coufal. Joukkueissa pelasivat kauden aikana myös: Topias Aalto ja Tommi Lind sekä Emilia ”Emppa” Soini ja Nea Falck. ESRC:n naisten 2-joukkue jätettiin playoffseissa neljännelle sijalle. Joukkueessa pelasivat kauden aikana: Riikka Piekäinen (joukkueen kapteeni), Hanna Rusila, Marja Vainio, Katri Aalto-Setälä & Jenni Heikkilä.

Playoffsien tulokset Squashliiton sivustolla.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja