ESRC:n mitalikakkukahvit 8.4., tervetuloa koko seuran jäsenistö!

ESRC_logoTervetuloa perjantaina 8.4. Kivenlahden hallille klo 17.30 lähtien syömään kakkua mehun, kahvin tai teen kera sekä seurailtaan pelaamaan squashia! ESRC haluaa juhlistaa kauden 2015-2016 aikana erilaisissa SM-kilpailuissa jäsenistön kotiin kantamaa mitalivyöryä! Viimeisimpänä palkintokaappiin kannettiin viime lauantaina voitetut kultamitalit Squashliigan miesten ja naisten SM-sarjojen playoffeissa!

Jotta osaamme leipoa sopivan kokoisen kakun, niin ilmoitathan meilaamalla info@esrc.fi, että montako teidän perhekunnasta on kakkukahveille tulossa! Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 7.4. Voit tulla myös ilmoittautumatta, mutta emme lupaa kovin isoa kakkupalaa siinä tapauksessa!

Ja kaikki tämän kauden SM-mitalistit huomio! Tulettehan paikalle, jos vain pääsette ja mitali kaulassa, tietenkin!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja