ESRC:n kärkipelaajien päivänkunto tsekattiin lauantaina

13.9.08 lauantaina pelattiin kotihallillamme ESRC:n miesten I-joukkueen karsintapelit. Hyvällä sykkeellä paikalla olivat taistelemassa Mikael Sirèn, Petteri Sirèn, Janne Järvinen ja joukkueen kapteeni Kari Lehtola. Päivän saldo muodostui lopulta seuraavaksi: 1. Janne, 2. Kari, 3. Mikael, 4. Petteri.
n miesten I-joukkue kaudella 2008 - 09 (kuvasta puuttuu Olli Tuominen)

Seurassamme on tällä hetkellä hyvin positiivinen ”ongelma”: Viime keväänä pyyhälsi todellinen Ike-turbulenssi miesten liigasarjan joukkueissa. Useita liigajoukkueita hajosi. Sen seurauksena meillä on nyt enemmän kovia pelimiehiä kuin I-joukkueeseen mahtuu. Taidoiltaan ja pelinäytöiltään itseoikeutettuja I-joukkueen pelaajia ovat ykköstykkimme Olli Tuominen ja Matias Tuomi; myös Peku Laaksosen näytöt (huom. toistaiseksi) oikeuttavat hänet suoraan I-joukkueeseen. Olli ei pääse todennäköisesti kuin yhdelle runkosarjakierrokselle. Joukkue tarvitsee siis ainakin 3. ja 4. paikan pelaajat. Käytännössä vielä kaksi muutakin, koska tulevalla kaudella meidän kannattaa pelata 5-miehisellä joukkueella.

Lauantaina paikalla oli koko tuleva I-joukkueemme, lukuunottamatta Olli Tuomista, joka keskittyi samaan aikaan Chigagossa alkavaan 1. kierroksen peliinsä. Tuukka Alanen ei päässyt nyt pelaamaan karsintapelejä johtuen lääkärinsä kiellosta. Tuukka pelaa karsintapelinsä ensi viikolla. Pelit pelattiin kaikki kaikkia vastaan -periaatteella 11-pars-systeemillä (so. joka pallo piste ja erät 11:een) ja paras kolmesta. Karsintapelien tulokset olivat seuraavat:
Janne – Mikael 2-0 (11-6, 11-7)
Kari – Petteri 2-0 (11-5, 11-9)
Petteri – Janne 0-2 (5-11, 6-11)
Mikael – Kari 0-2 (5-11, 4-11)
Mikael – Petteri 2-0 (11-5, 11-4)
Ja viimeisenä pelinä sitten Jannen ja Karin tiukka vääntö – molemmat olivat voittaneet sitä ennen Petterin ja Mikaelin:
Janne – Kari 2-0 (12-10, 11-7)

Eli päivän saldo muodostui seuraavaksi: 1. Janne, 2. Kari, 3. Mikael, 4. Petteri
Mikael ja Tuukka pelaavat ensi keskiviikkona karsintapelin 1. kierroksen pelipaikasta joukkueessa.

Miesten I-joukkue haastaa kaikki seuramme joukkueet taistelevalla ja iloisella mielellä mukaan kauden liigataistoihin.

Mukavia pelejä kaikille! toiv. Kari

  Yksi vastaus to ESRC:n kärkipelaajien päivänkunto tsekattiin lauantaina »»


  Kommentit

  1. Kommentoija jarkki | 14.09.2008 klo 20:09:33

   Hienoa – seuramme historian ensimmäiset karsinnat I-joukkueeseen ja kun vielä katsojiakin oli paikalla kiitettävästi niin….


  Kommentoi artikkelia »»

  Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja