Tammikuun 2016 ESRC:n Kuukausiskabojen raportti

Kuukausiskabojen raportit tulevat nyt hieman jälkijunassa, mutta sehän ei haittaa, koska squashuutisia on aina hauska lukea! Ja mielenkiintoista tietää, kuka seuran pelaajista on kovassa kunnossa. Kausi on edennyt jo pitkälle; 5 osakilpailua pelattu, 1 tai 2 jäljellä huhti-toukokuussa. Tammikuun skaboissa saatiin kasaan kolme lohkoa 16 pelaajasta. Tämän kerran ykkönen oli Tero Timberg, kakkoslohkon voitti Juho Vuorinen ja kolmosen Alex Macintosh. Lue Tapsa Jokisen raportti alta!

Tammikuun lopussa pelattiin vuoden ekat Kuukausiskabat. Ykköslohko jaettiin kahteen kolmen miekkosen ryhmään. A-lohkossa Timbergin Tero, Pohjan Harri ja Jaakkolan Joni. B-puolella Iiro Stubin, Tuomo Pohjamies ja Rahul Suri.

A-lohkon vei odotetusti Tero puhtaalla pelillä, ja Joni kellisti Harrin ja oli lohkokakkonen. B-lohkoa hallitsi uusi vahvistuksemme Rahul Suri kovalla kämmenellä ja nopeilla reflekseillä, Iiro voitti Tuomon ja oli lohkokakkonen.

Lohkoykkösten finaali oli kovaa vääntöä Teron ja Rahulin kesken, Rahul johti kolmatta erää jo 10-5 erien ollessa 1-1, mutta niin vain Tero tuli ja kippasi erän ja samalla katkaisi Rahulin uskon voittoon. Matsi Terolle 3-1 ja ykköslohkon voitto, Rahulille kunniakas kakkossija. Pronssimatsissa Joni voitti jo kahvion jälkipelejä odotelleen Iiron ja vei kolmossijan. Tuomo otti lohkon vitossijan kellistettyään Harrin 2-1.

Hassisen Hessu, Vuorisen Juho, Koivumäen Sanna, Koivun Tape ja Lappalaisen Marko pelasivat kakkoslohkossa. Juho voitti ehkä hieman yllättäenkin kaikki matsit, Tape oli hyvä kakkonen ja Hessu kolmonen. Markolle nelossija ja hyvin taas tsempannut Sanna jäi ilman voittoja. Erinomaisen tasainen lohko jossa kaikki matsit oli tosi tiukkkoja.

Kolmoslohkossa pelasivat Alex Macintosh, Eino Vaarala, Kari Aalto ja uudet kasvot Joakim Majander & Jukka Hertell. Alex dominoi lohkoa odotetusti, Kari oli hienosti toinen ja Eino kolmas. Joakim voitti Jukan jumbofinaalissa. Tämäkin lohko oli suhteellisen tasainen ja peli totutun korkealaatuista.

Kokonaistilanteesta valaistusta seuraavan skabaraportin yhteydessä.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja