ESRC:n joukkueiden liigakierrosraportit 27.2.2016

ssqllogoSquashliigassa 27.2. ESRC:n kaikki miesten joukkueet olivat tulessa. Neljä joukkuetta pelasi runkosarjan viimeiset kierroksensa. ESRC V:lla on vielä maaliskuussa lisää pelejä. Miesten ykkösjoukkueemme isännöi kotikierrosta Esport Centerissä tavoitteenaan runkosarjan voitto. Lue tästä joukkueiden kierrosraportteja. Niitä lisätään sitä mukaa, kun raportteja ja kuvia saapuu. Tarkemmat tulokset ja sarjatilanteet Squashliiton liigasivuilta.

Ykkösnyrkkimme kotikierroksella Esportissa: Hendrik Vössing, Janne Järvinen, Tatu Knuutila, Jaakko Vähämaa sekä kapteemi Matias Tuomi

Ykkösnyrkkimme kotikierroksella Esportissa: Hendrik Vössing, Janne Järvinen, Tatu Knuutila, Jaakko Vähämaa sekä joukkueen kapteeni Matias Tuomi

ESRC III Sq-88 vieraana 27.02.2016, 1 DIV A – viimeinen pelikierros

ESRC III oli monen koukeron jälkeen liikkeellä kokoonpanolla Harry, Touko, Tuomo ja Elias. Joni ja Mika olivat molemmat vielä loukkaantumisien takia sivussa, Rahul teki rakettimaisen pyrähdyksen suoraan IV-jengistä III-jengin ohi II-jengiin, mihin hän kyllä kuuluukin pelitulosten perusteella! Basse on taas treenannut squashia, mutta selkä ei edelleenkään kestä kiertoliikettä täysillä ja Basse päätti aamulämmittelyn jälkeen, että suunniteltu yksi matsi jää väliin ja Touko otti itselleen toisen matsin. Elias sai nyt tulikasteensa III-jengissä, IV:ssa on tullut liiankin helppoja voittoja, ne eivät kehitä nuorta pelaajaa riittävästi, joten nyt Elias pääsi tositoimiin!

ESRC III – helmikuussa 2016 kevätauringossa 3A-Sportin ulkopuolella

ESRC III – helmikuussa 2016 kevätauringossa 3A-Sportin ulkopuolella

Ensin vastassa oli Turun joukkue, joka oli luovuttanut ykköstykki-Tiitisen mestaruussarjan peleihin. Tämä liike ei merkittävästi menoa haitannut ja Kuuluvaisen perheen tahdittamana TSSq korjasi meistä 3-1 voiton. Kolmosten matsissa Tuomo napsi ainoan voiton pitämällä vielä nuoren Santtu Elon aisoissa 3-0. Nelonen Elias pelasi tiukan ja lupaavan ottelun isä-Kuuluvaista vastaan ja taipui vasta 5. erässä 9-11. Elias kun tottuu kovempaan tempoon ykkösdivarissa ja saa muutaman turhan virheen pois, niin alkaa vastustajat kaatua. Kakkosten matsissa Touko pelasi vanhaa tuttu vastustajaa, eli Timo Ahlroosia vastaan. Toukon pelaamattomuus näkyi hieman epävarmuutena pelissä ja tällä kertaa Timo korjasi voiton 3-1. Ykkösten matsissa Harry väänsi hetkittäin hyvin Tuomas Kuuluvaista vastaan, mutta kaatui kuitenkin 1-3. Turkua vastaan siis 1-3 turpaan.

Kauden viimeisessä pelissä vastaan asettui HSRC II –joukkue, joka on pelannut monella eri kokoonpanolla. Ykkösenä oli joukkuetta vahvistamassa naisten rankingykkönen Riina Koskinen. Elias sai vastaansa kovaa lyövän Esa Sutelaisen, joka onnistui sotkemaan Eliaksen peliä riittävästi kovalla tempolla, ottelu Esalle 3-0. Tuomo sai vastaansa Teemu Suvannon, Teemu piti langat käsissään läpi ottelun ja korjasi voiton myös 3-0. Seuraavaksi Harry pääsi koppiin Riinan kanssa ja voittajasta ei ollut epäselvyyttä, Riinan hyvä liikkuvuus ja tarkat dropit ja katkot keskikentällä olivat liikaa Harrylle, joka sai taipua 1-3. Viimeisessä matsissa Touko kaunisteli meidän tilastoja hieman voittamalla Risto Vuopalan 3-0. Tuloksena kuitenkin 1-3 häviö HSRC II:sta vastaan.

Kausi 2015-2016 on nyt paketissa ESRC III:n osalta, lopulta sijoituksemme oli 4. kovatasoisessa lohkossa, jonka voittajaksi kruunattiin ESRC II. Hyvä tulos III-joukkueelta ja paikka säilyi kaudelle 2016-2017. Tällä kaudella joukkueessa pelasivat Joni Jaakkola, Touko Juntunen, Elias Korhonen, Tuomo Pohjamies, Marko Välimäki sekä Harry Lilja ja siinä ”melkein pelasi” Basse Lilja. Kiitoksia koko joukkueelle, hauskaa oli ja voittojakin saatiin, eikun hyvää alkavaa kevättä ja hyvää peruskuntokautta kaikille, syksyllä 2016 palataan asiaan, toivottavasti monen ehjän nuoren pelaajan tahdittamana!

Raportoi Harry

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja