Aikuisten Tonttucup & Mestikset ja Pikkujoulut 21.11.2015, tervetuloa!

Tonttucup2015_banner_169pxESRC:n aikuisten Tonttucupiin on tänä vuonna yhdistetty myös SEURAN MESTIKSET! Kisa pelataan lauantaina 21.11.2015 Kivenlahti Squashissa alkaen klo 11 kaksinpelinä eritasoisissa kaavioissa. Hallin osoite on Ristiaallokonkatu 6. Myös junnut ovat erittäin tervetulleita mukaan kisaan! Pikkujoulutunnelmissa jatketaan illalla Helsingin Lauttasaaressa, ravintola Casa Maren kabinetissa klo 19 hyvän ruoan ja juoman merkeissä (K-18). Myös junnujen vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan pikkujouluihin! Kabinettivarauksemme alkaa klo 18.30, joten kannattaa saapua jo hyvissä ajoin paikalle.

kisakutsu
Klikkaa kisakutsuPDF:ää

Laita siis ESRC:n tonttuilut & mestikset kalenteriin ja ilmoittaudu heti tästä linkistä, pikkujouluihin 12.11. ja peleihin 18.11. mennessä! Vain 30 nopeinta mahtuu mukaan pikkujouluihin. Täältä näet tähän mennessä ilmoittautuneet. Pikkujoulujen ilmoittautumisaikaa on jatkettu maanantaiaamuun 16.11. klo 10 asti eli vielä ehdit mukaan!

Lisätietoja kisasta Topiakselta, topias.aalto(at)esrc.fi ja pikkujouluista Tiinalta, tiina.koivu(at)esrc.fi tai Railalta, raila.luhtala(at)esrc.fi. If you need more info in English, please contact Raila.

Tervetuloa tonttuilemaan ja mittelemään siitä ketkä ovat ESRC:n mestareita vuosimallia 2015! Ja muistathan, että salainen komitea kokoontuu aina mestisten yhteydessä päättämään siitä kuka ansaitsee tällä kertaa Taistelijan Maljan!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja