Espoo HPP Open 24.-25.10.2015

EHO_2015_banner_169pxESRC toivottaa squashväen tervetulleeksi kauden ensimmäiseen miesten ja naisten eliittisarjan kilpailuun, Espoo HPP Openiin, joka pelataan Esport Centerissä 24.-25.10.2015. Eliittistatuksen myötä kilpailussa on jaossa 25% enemmän rankingpisteitä kuin normaalisti ja 1-kaavioissa on rahapalkinnot kolmelle parhaalle. Miesten 1-kaaviolla on PSA Closed Satellite -status. Kaikki sijat pelataan. Osallistujat saavat kisapaidan ja pääkentän ottelut striimataan livenä: www.squash.fi/live. Tervetuloa mukaan!

Espoo Squash Rackets Club welcomes all squash players to season’s first Finnish Elite Series competition, Espoo HPP Open, to be played at Esport Center, Espoo, Finland 24.-25.10.2015. All positions will be played out. Welcome! Draws will be published on Wed 21.10. 8 pm the latest.

Kaaviot ja tulosseuranta tournamentsoftwaressa – Draws and results in tournamentsoftware.
Tulokset squash.fi:ssä

Pääkentän (kenttä 8) otteluiden tallenteet: www.squash.fi/live.

Kilpailukutsu | Invitation

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja