ESRC:n Kuukausiskabojen kausi 2015-2016 avattu

ProTeam_banner_169px

Vuoden ensimmäiset ESRC:n kk-kisat järjestettiin 12.9 lauantaina Esportissa. Osanotto jäi aika pieneksi johtuen kauniista alkusyksyn säästä, joka varmaankin piti mökkihöperöt vielä mailla mantuvilla. Tämä tarkoittikin tällä kertaa sitä että penaalin terävimmät kynät loistivat poissaolollaan ja saatiin uutta verta kärkikahinoihin.

Ykköskaavioon ajautuivat allekirjoittanut eli Tapsa, Koivun Tape, Högströmin Kalle, vierailija Jonne Stengård ja Janne Falck. Kakkoskaaviossa porskuttivat Alex Macintosh, Kari Aalto, Jouko Järvi ja Erkki Pyre.

Tapsa voitti ykkösen pelit suhteellisen helposti, mutta kaikki muut pelit olivat varsin ympäripyöreitä. Lohkon kakkoseksi tuli Jonne, joka oli jo montaa peliä häviämässä, mutta käänsi ne loppujen lopuksi itselleen.

Falckin Janne oli kolmas, varsinkaan Kalle ja Tape eivät saaneet Jannen kiemurointeja kiinni. Kivenlahden kisojen menestyjä Kalle oli lohkonelonen ja Tape jäi vitoseksi. Kisojen ehkä paras peli oli kuitenkin Kallen ja Tapen vääntö heti ekalla kierroksella.

Jatkopallovoitto siitä loppujen lopuksi Kallelle, mutta toi matsi varmaan söi vähän molempien jatkopelejä. Tapen peli oli kyllä mun mielestä erinomaista ja karisseet kilot näkyivät kyllä hyvinä otteina. Montaakin voittoa tarjottiin, mutta ehkä ne otetaan sitten seuraavissa kisoissa.

Kakkoskaavio piiloutui kahdelle sivukentistä, joten visuaalinen kontakti jäi niihin vähäisemmäksi. Alex oli dominoinut kakkoslohkoa ja Pyren Eki oli tullut kakkoseksi. Kari ja Jouko olivat pelanneet intensiivisen viisieräisen heti alkuun joka oli ilmeisesti myös syönyt energiavarantoja loppupeleiltä. Kari oli lohkon kolmas ja Jouko jäi tällä kertaa neljänneksi.

Fiilis oli kisoissa vähäisestä määrästä huolimatta hyvä ja toivottavasti jatkossa väkeä tulee lisää.

Allekirjoittanut on lupautunut vastaamaan tämän vuoden kuukausikisoista, Topiakselle kiitos kuluneista vuosista, koitetaan jatkaa samaan malliin.

Tulokset tästä excelinä

 

T: Tapio Jokinen

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja