Muutoksia seurailtaan

Lauantaisin järjestettävien seurailtojen kokonaiskestoa on päätetty jatkaa tunnilla, jatkossa seuralle on varattu kaikki yläkentät klo 14.45-18.45.
Tutustu kuitenkin ohjeistukseen

Hyvä ESRC:n jäsen

Seuramme jäsenmäärän kasvun myötä olemme joutuneet kehittämään uusia linjauksia muun muassa lauantaisin pelattavan seuraillan suhteen. Yläkerran kenttien kuormitusaste on seurailloissa ollut keskimäärin hyvä, joskus pelivuoroa joudutaan odottamaan jopa turhankin pitkään. Elokuussa uuden kauden alkaessa aloitamme kokeilun, jolla pyritään tasoittamaan pelaajien tasoeroja sekä antamaan myös halukkaille lisää peliaikaa. Tärkeä tavoite on myös saada liigapeleistä ensimmäisiä kokemuksia saaneet ESRC:n juniorit tutustumaan paremmin liigajoukkueisiin sitoutuneisiin aikuispelaajiin. Seurailtaa pelataan jatkossa lauantaisin seuraavasti:

Juniorit ja liigapelaajat klo 14:45 – 16:45
Harrastelijat klo 16:45 – 18:45

Kokeilu on voimassa 16.8.2008 alkaen ja jatkuu toistaiseksi voimassaolevana ohjeistuksena.

ESRC hallitus

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja