ESRC:n naiset ja miehet Eurocupissa Krakovassa!

cpnxblSzSeurajoukkueiden EM-kisat eli tuttavallisesti Eurocup (European Club Championships, ECC) pelataan tällä kertaa Puolassa, Krakovassa. ESRC:lle tiedossa on melko harvinaista herkkua eli edustus sekä naisten että miesten sarjoissa. Kisat alkoivat eilen eli keskiviikkona, ja mitalistit ovat selvillä lauantaina.

Naisjoukkueen runko eli Emilia Korhonen, Nea Falck ja Hanna Rusila matkusti paikan päälle jo tiistaina testaamaan kentät. Ykköspelaajamme, itävaltalaisvahvistus Birgit Coufal, ehti yöjunalla juuri sopivasti ensimmäiseen koitokseen eli keskiviikkona puoli kymmeneltä alkaneeseen aamumatsiin.

Miehissä ESRC:n lippua liehuttavat Matias Tuomi, Jaakko Vähämaa, Tatu Knuutila, Janne Järvinen ja Topias Aalto. Joukkue kiiruhti pääkallonpaikalle vasta keskiviikkona, suoraan ensimmäiseen otteluunsa.

Taso vaikuttaa ennakkokatsauksen perusteella tänä vuonna kovalta. ESRC:n naiset on sijoitettu yhdeksästä joukkueesta viidensiksi, ja jo omasta lohkosta löytyy ainakin kaksi kivikovaa vastusta: ensimmäiseen kohtaamiseen astellut Saksan Paderborn ja toisena kisa-aamuna vastaan asettuva ranskalainen US Creteil.

ESRC:n miehet on sijoitettu 15 joukkueen joukosta viidensiksi, eli aika kovaksi veikataan! Naistiimin näppituntuma paikan päältä sanoo, että seurakavereiden mahdollisuudet päästä alkulohkosta jatkopeleihin ovat hyvät, mutta onnistua pitää. Miesten ensimmäinen vastustaja oli eilen unkarilainen Vidux.

Tunnelmia paikan päältä päivitetään ESRC:n Facebookiin ja mahdollisuuksien mukaan nettisivuille. Pysy kuulolla ja peukuta tiimit voittoihin! Kisaraportteja myös Squash Finlandin ja Squash Suomen facebook-sivuilla.

Tulosseuranta tournamentsoftwaressa. Miesten alkulohko on D ja naisten A.

Raportoi reportteri-teammanager Hanna

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja