ESRC golfmestaruuskilpailut 2008, tervetuloa!

ESRC:n golfmestaruuskilpailut pelataan jälleen perinteisesti elokuun toisena lauantaina. Kenttänä on Pickalan Seaside, koska viime vuonna osoittauduimme liian hitaiksi Forestille(:->).

Varsinainen mestaruustaisto käydään nykyisten jäsenten kesken, joille osallistumismaksu on max 40 euroa (tarvittavien pelilippujen määrä jaettuna osallistujien kesken). Pelilippuja on riittävästi, joten kenenkään ei tarvitse itse niitä hankkia. Mestaruuskisat pelataan tasoituksettomana lyöntipelinä keltaisilta (miehet, hcp 36 tai alle) ja punaisilta (naiset ja yli 36 tasoituksen miehet) tiiltä.

Mukaan mahtuu muitakin, kuten juniorijäsenten vanhempia, vanhoja jäseniä ja avecceja. Pistebogisarja ja muut kisat, kuten lähimmäs lippua (väylä ) ja pisin avaus (väylä 6), ovat avoimet kaikille osallistujille. Mestaruuskisan ulkopuolisille osallistujille on tarjolla pelilippuja á 40 euroa.

Lähimmäs lippua –kisassa hyväksytään vain viheriölle jääneet pallot ja Pisin avaus –kisassa hyväksytään vain väylälle jääneet pallot.

Tavarapalkinnot hoidetaan nyyttäriperiaatteella, eli jos sinulla on palkinnoksi sopivaa tavaraa, mielellään golf-aiheista, mutta muukin käyttämätön tavara käy, tuo mukaan kisaan. (Palkintojen tuominen ei ole pakollista, saamme kyllä niitä kokoon tarpeeksi.)

ESRC:n golfmestaruuskisojen historiikki löytyy täältä.

Ilmoittautuminen Harri Pohjalle osoitteeseen etunimi.sukunimi@lionbridge.com. Ilmoita samalla kotiseurasi ja tasoituksesi.

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja