Oulu Junior Open 2015, valmennuksen raportti

ESRC_HSK_porukkaa_OJO_2015

Tänäkin keväänä kisakalenterista löytyi jo kolmatta kertaa järjestetty Oulu Junior Open. Perinteikäs kilpailu oli tälläkin kertaa taattua oululaista kisaosaamista, eli kisatunnelma oli läpi viikonlopun hieno, ja pelit sitäkin antoisampia. Tasoluokat toimivat jälleen kerran moitteettomasti, ja pelit olivat tasaisia kautta linjan. Tällaisia kilpailuita olisi kiva nähdä muidenkin seurojen kuin OSK:n järjestävän. Viime syksynähän pelattiinkin ESRC:n järjestämänä Espoo Junior Open, mutta kalenteriin mahtuisi kyllä ainakin yksi tällainen tasoluokissa pelattava junnukisa lisää, miksei kaksikin? Esimerkiksi Mikkeli voisi olla mukava paikka pelata, ja ESRC:stä lähtisi pelaajia varmastikin monen monta mukaan reissuun! Eli ottakaapa tästä koppia mikkeliläiset!? ;)

Itse kilpailuissa parhaista suorituksista vastasivat henkilökohtaisessa kilpailussa A-luokassa Katri Aalto-Setälä, joka sijoittui kolmanneksi. C-luokassa Lu Cong taisteli itsensä hienosti toiseksi. B-luokassa puolestaan Leo Paatelainen tuli neljänneksi, kuten myös D-luokassa Nea Ollikainen. Joukkuekisassa pelattiin kolmihenkisin joukkuein yli ikärajojen. A-luokassa ESRC:n Mika L, Elias K, Katri A-S sijoittuivat neljänneksi. B-luokassa puolestaan Espoon Kunkut eli Leo Paatelainen, Ville Ruismäki sekä Ville Eskola nappasivat kirkkaimman palkinnon, eli voittivat tiukkojen otteiden jälkeen. Tarkat tulokset henkilökohtaisesta kilpailusta löytyvät Tournamentsoftwaresta ja joukkuekilpailun tulokset tästä.

Kausi on ollut pitkä, ja monella Oulu Junior Open oli kauden viimeinen kilpailu. Tässä vaiheessa kautta varmasti monella saattaa olla hieman väsymistä havaittavissa, mutta ESRC:läiset jaksoivat taistella hienosti loppuun saakka. Liekö sitten kisakunto hieman kasvanut viime vuoteen verrattuna? Sunnuntain puolella viime vuonna hallilla kuului paljon valituksen ääniä: paikat hajalla, jonnekin koskee, päätä särkee, mä en jaksa yms yms. Tänä vuonna maltettiin pelata kaikki pelit loppuun kivuista ja säryistä huolimatta, ja vasta lentokentällä annettiin lihasjumeille sun muille valituksille tilaa. Ja jos vertaillaan viime vuotta ja tätä vuotta vielä, niin viime vuonna paluubussissa annettiin tiukkaa palautetta otteluihin valmistautumisesta ja kisarutiineista, mutta tänä vuonna oli havaittavissa huomattavasti selkeämpää fokusoitumista otteluihin, ja tämä näkyi kyllä peliesityksissä kaikilla.

Hienoa ESRC:läiset! Tästä on hyvä jatkaa kohti loppurutistusta, treenejä on vielä muutama viikko jäljellä, ja sen jälkeen kohti kesäharjoittelua! Ensi kaudella taas isolla porukalla Ouluun! Yritetään saada bussi taas ensi vuodeksi! Kiitoksia OSK mahtavista kisoista!

Katso tästä Koivumäen Sannan ottamia kisakuvia.

Terveisin
Tommi Lind
Head coach
ESRC

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja