ESRC:n juniorimestaruuksista miteltiin 12.4.2015

2015_junnumestis_osallistujat_500px

ESRC:n juniorien mestaruuskilpailut 2015 pelattiin sunnuntaina 12.4. Paikalle saapui muutamista viime hetken poisjäänneistä huolimatta 28 pelaajaa. Tämä on tosin aikamoinen pudotus vuoden takaisiin junnumestiksiin, jossa kilpaili 41 junioria. Pitäisikö tästä huolestua, vai oliko ajankohta vain monelle epäsuotuisa. No, toivotaan ensi vuodelle taas runsaampaa osanottoa!

Kilpailut pelattiin tänä vuonna viidessä luokassa ja tulokset muotoutuivat seuraavanlaisiksi (luokkien kolme parasta):
T9+T11+P9+P11: 1. Jane Kotila 2. Rasmus Hopealehto 3. Nea Ollikainen
P13: 1. Ville Ruismäki 2. Leo Paatelainen 3. Axel Ollikainen
P15: 1. Elias Korhonen 2. Joose Leppänen 3. Jaakko Rouste
T17+T19: 1. Nea Falck 2. Katri Aalto-Setälä 3. Sofia Korpeinen
P17+P19: 1. Javed Ali 2. Mika Laakkonen 3. Elias Korhonen

Lopputulosten perusteella määräytyivät sitten ikäluokkien mitalistit seuraavasti:
T9 1. Nea Ollikainen
P9 1. Jere Hopealehto
T11 1. Jane Kotila
P11 1. Rasmus Hopealehto
P13 1. Ville Ruismäki 2. Leo Paatelainen 3. Axel Ollikainen
P15 1. Elias Korhonen 2. Joose Leppänen 3. Jaakko Rouste
T17 1. Katri Aalto-Setälä 2. Sofia Korpeinen 3. Sanna Koivumäki
P17 1. Elias Korhonen 2. Joel Rouste 3. Tommi Mäntylä
T19 1. Nea Falck 2. Cecilia Lilja 3. Jenni Heikkilä
P19 1. Javed Ali 2. Mika Laakkonen

Päivän ohjelmistossa oli tietenkin paljon muutakin. Perinteisissä arpajaisissa yksi päivän halutuimmista palkinnoista taisi olla hieno Dunlopin pelikassi, jota muuan J. Hikilä (nimi muutettu) metsästi epätoivoisesti ostaen n. 1000 arpaa. Kuten arvata saattaa, niin tuo kyseinen kassi ei kuitenkaan Hikilän mukaan arpajaisista tarttunut. Voi raukkaa! Onneksi toisen konkurssi kääntyi lopulta jonkun muun iloksi, kun Dunlopin tiimissä pelaava S. Koivumäki keräsi potin kotiin!

Mestisten yhteydessä tykiteltiin taas myös perinteisesti pallotutkaan, sekä kisattiin squashkoululaisten taitoradalla, jossa vetäjinä toimivat Inka ja Jenni. Päivä huipentui tietenkin perinteisiin diplomien jakoihin ja totta kai mitalistien palkitsemiseen. Tänä vuonna jaettiin myös arvokas erityisdiplomi: ESRC:n mestarileipuri. Malla Danskan leipomo on vuosien varrella tehnyt niin monen suut makeaksi, että ESRC:n valmennuksen johtoryhmä koki tärkeäksi muistaa Mallaa tärkeästä ja pyyteettömästä seuran vuoksi tehdystä työstä. Kiitos Malla!

Ja kun viime vuoden mestaruuskisojen jälkeen lupailtiin uusia kujeita täksi vuodeksi, niin ESRC teki sen minkä on aina tehnyt, eli piti sanansa! Nimittäin kuin kirsikkana kakun päällä, päivän kruunasi huikea TAIKASHOW!! Seuran oma lahjakas squashjuniori, joka vuoden squashkouluohjaajaksikin tänä vuonna valittiin, osoitti että kykyjä riittää squashin lisäksi myös taikomiseen. Jopa seuran päävalmentaja, joka tunnetaan yleensä hyvin terävästä huomiokyvystään ja pettämättömästä logiikastaan, totesi olleensa aivan pää pyörällään ja haltioitunut Aten esityksestä. Eli SHAME ON YOU, ketkä syystä tai toisesta jouduitte jättämään tämän huikean päivän väliin.

Mikäli Atelle ei jostain syystä squashpelaajan tai squashvalmentajan ura urkenisikaan, hänellä on loistava tulevaisuus taikurina. Eli iso KIITOS mahtavasta showsta taikuri Atte ”Magic Mike” Mäkiselle!!

Päivä oli siis jälleen kerran mahtava ja tapahtuma erittäin onnistunut! Oikein paljon onnea kaikille mitalisteille, ja erittäin paljon kiitoksia kaikille paikallaolijoille, niin kisaajille, taitoratalaisille, kannustusjoukoille, kotiväelle kuin apujoukoillekin!! Kauden odotetuimmat ja tärkeimmät mitalit jaossa jälleen ensi vuonna!

Terv. Tommi Lind
Akatemian johtaja

P.S. Diplomit saapuvat postitse lähiaikoina teille, jotka ette paikan päällä olleet niitä noutamassa.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja