Squashliigassa ESRC:lle SM-KULTAA-KULTAA-HOPEAA!

ssqllogoTalihallissa 18.4.2015 pelatuissa kauden 2014-2015 Squashliigan playoffseissa ESRC:n sekä miesten että naisten SM-sarjassa läpi kauden jatkuneet vahvat otteet saivat jatkoa myös mitalipeleissä. ESRC:n miehet voittivat kultaa ja naiset panivat vielä piirun verran paremmaksi eli ottivat kaksoisvoiton!

Miesten kultajoukkueessa pelasivat kauden aikana joukkueen kapteenin, Matias Tuomen johdolla Jaakko Vähämaa, Tatu Knuutila, Janne Järvinen, Javed Ali sekä Rasmus Hult (SWE) unohtamatta Janne Koskelinia, joka oli mukana syyskuun avauskierroksella. Naisten kultajoukkueessa, Cougarseissa pelasivat joukkueen kapteenin, Elina Konosen johdolla Pia Ojala, Jenni Korhonen, Marja Vainio, Maria Rehula, Pinja Byman sekä vahvistuksemme Itävallasta, Birgit Coufal. Naisten hopeajoukkueessa, Leopardseissa pelasivat kapteeni Emilia Korhosen johdolla Nea Falck, Riikka Piekäinen ja Hanna Rusila.

ESRC onnittelee upeasti menestyneitä joukkueitaan!

ESRC_mitalistit_liiga2014-2015

ESRC:n naisten SM-sarjan kolmosjoukkue Lions kruunasi ESRC:n päivän varmistamalla säilymisensä SM-sarjassa, kun 1-divarin voittaja HSK joutui antamaan luovutusvoiton. Päivän ainoa kauneusvirhe oli ESRC:n miesten kakkosjoukkueen taipuminen Kouvolalle nousukarsinnoissa. Karsinta oli äärimmäisen tasainen. Kouvola säilytti sarjapaikkansa, mutta ESRC II ja Mikkeli II tarjosivat kumpikin kovan vastuksen.

Sanna Koivumäen kuvia Talihallin playoffseista 18.4.2015

Playoffsien tulokset squash.fi:ssä.
Karsintojen tulokset squash.fi:ssä

Lasikentän ottelut tallennettuina youtubessa

ESRC_Miehet_1_liiga2014-2015

ESRC_Cougars_liiga2014-2015

ESRC_Leopards_liiga2014-2015

naismitalistit_liiga2014-2015

miesmitalistit_liiga2014-2015

kaikki_mitalistit_liiga2014-2015

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja