Egyptiläistä squashvalmennusta 11.2. Esportissa, tervetuloa!

islam_yathreb_200pxTervetuloa Espooseen, kun egyptiläinen squashvalmentaja Islam Adel (kuvassa squashammattilaissiskonsa Yathreb Adelin kanssa) ohjaa treenit kahdelle ESRC:n eliittivalmennusryhmälle keskiviikkona 11.2.2015 klo 17.45-20.45 Esport Centerin yläkerrassa. Kaikki squashvalmennuksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan seuraamaan treenejä!

Tässä yhteenveto Islamin tähänastisesta squashurasta:

I am Islam Adel from Egypt, 21 years old.

I study business administration (finance major) in the British university in Egypt and I’m graduating this year. I’ve been playing squash since I was 9 years old and I joined the national squash team when I was playing in under 13. During my junior career, I was one of the top players in Egypt, U13,15 I was ranked 2nd. U17 I played only a few tournaments because of an injury, but I won an international tournament (ATCO Junior Open), and also beat number 1 seed in the British Junior Open. In under 19 I won many national tournaments in addition to the Arabs Junior Championships. Moreover, I won many titles with my club in the Egyptian league as we have been dominating it for the past 7 years (juniors and seniors).

As for my coaching career, I have been coaching my sister Yathreb Adel, the 5 times British Junior Open champion, runner up in the World Juniors, for the past 4 years. Also I coach some junior top players and PSA players as well.

I’m looking forward to coming to Finland soon.

Best regards,
I. Adel

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja