SM-kilpailut Lahdessa 18.-20.4.2008

Squashin SM-kilpailut keräsivät toista sataa maamme parhaimmistoa kilvoittelemaan mitaleista Lahden kisapuistoon. ESRC:lle kisat eivät olleet suurta juhlaa, sillä mitalitoivomme Matias Tuomi joutui tunnustamaan uuden ammattilaispelaajan – Henrik Mustosen – semifinaalissa paremmakseen (tällä kertaa). Tuliaisina ESRC:lle yksi pronssi – Katariina Baston (NB) ja kolme neljättä sijaa; Matias Tuomi (MY), Laura Aalto-Setälä (NY) ja Tero Timberg (MB).
mikael-joni-ja-petteri.bmp

Varsin hyviä otteita esittivät lisäksi Petteri ja Mikael Siren, Tommi Ekholm, Jaakko Vähämaa, Topias Aalto, Katariina Baston sekä Juha Saarentaus. Mukana kamppailivat seurastamme myös Lasse Ekholm, Vesä Vähämaa, Kari Aalto, Jarkki ja Joni Jaakkola, Nina Saari, Pia Ojala
timberg.JPGtomppa-nauraa.JPGsanna-ja-vauveli.JPGsaarela-ja-tuominen.JPGpoku.JPGpeli.JPGmantyla-ja-rusila.JPGkatsojat.JPGaallot.JPG

  Yksi vastaus to SM-kilpailut Lahdessa 18.-20.4.2008 »»


  Kommentit

  1. Kommentoija jarkki | 21.04.2008 klo 20:21:55

   Onnittelut Katariinalle pronssista – upea suoritus ottaen huomioon, että kisa oli neidin ensimmäinen aikuisten SM-kilpailu!


  Kommentoi artikkelia »»

  Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja