ESRC:n Jaakko Vähämaa on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Finnlines Oyj:n kanssa

jaakko_finnlinesESRC:llä on ilo tiedottaa, että seuraa edustava 21-vuotias squashlupaus Jaakko Vähämaa on saanut uuden merkittävän henkilökohtaisen tukijan uralleen. Vähämaa ja Finnlines Oyj, yksi Euroopan suurimmista linjaliikennevarustamoista, solmivat yhteistyösopimuksen jonka turvin squashlahjakkuus pystyy panostamaan harjoitteluunsa entistä ammattimaisemmin. Sopimus astuu voimaan heti ja kattaa kauden 2015-2016.

– Olen todella iloinen tästä sopimuksesta, sillä sen turvin voin nyt keskittyä harjoitteluun ja kilpailemiseen. Suunnitelmissani on lisätä ulkomaan harjoittelua niin että harjoitusvastukset monipuolistuisivat, jolloin harjoitteiden laatua ja kovuutta saataisiin nostettua.

Jaakko Vähämaa on voittanut ikäluokkansa Suomen mestaruuden kolmesti. Hän on edustanut Suomea kolmissa EM-kisoissa aikuisten tasolla. Viime kesään asti hän suoritti varusmiespalvelusta Lahden urheilujoukoissa, mutta ehti silti pelata 16 ammattilaisturnausta eri puolilla maailmaa viime vuoden aikana keräten kisakokemusta. Kipuaminen maailman squash rankinglistalla vaatii kärsivällistä ja pitkäjänteistä työtä sillä yleisimmin huippusijoitus rankinglistalla saavutetaan vasta yli 30-vuotiaana. Nuori Vähämaa ei aseta itselleen paineita tässä vaiheessa rankingsijoituksen osalta, vaan keskittyy systemaattisesti fyysisen kunnon ja lajitaidon kehittämiseen.

Finnlines Oyj tarjoaa laadukkaita laivamatkoja kuluttajille Saksaan, Ruotsiin ja Ahvenanmaalle. Finnlines Oyj markkinoi kaikkia matkustajalinjoja yhteisen Finnlines, a Grimaldi Group company -brändin alla. Finnlines kuuluu osana italialaiseen Grimaldi-konserniin, joka on yksi maailman suurimmista roro-varustamoista ja suurin rahti- ja matkustajaliikennettä Euroopassa harjoittava varustamo. Brändi tulee näkymään myös Jaakon kilpailuasusteissa. Tulevilla matkamessuilla Helsingin messukeskuksessa Finnlines tarjoaa edullisia matkoja myös squashharrastajille.

Finnlinesin lehdistötiedote yhteistyösopimuksesta 14.1.2015

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja