Tiedotteet 2011/03


Sporttileirit kesällä 2011, tervetuloa!

ESRC:n kesän 2011 SPORTTILEIRIEN ilmoittautuminen käynnistyy nyt! Kesäleirejä on luvassa kuusi: neljä kesäkuussa ja kaksi elokuussa. Leiripaikkana on Esport Center, Tapiola, Espoo. Tutustu leiri-infoon ja ilmoittaudu kavereiden kanssa mukaan! Sporttileirien leiri-info | Ilmoittaudu ja katso ilmoittautuneet Kesän iloisimmat ja monipuolisimmat liikuntaleirit järjestää Espoo Squash Rackets Club ry. Tervetuloa!

36. TP-leiri Vierumäellä 25.-27.3.2011

ESRC:n perinteinen TP-leiri järjestettiin 36. kerran Vierumäellä. Mukana olivat tällä kertaa; Jonna, Katariina, Jenni V., Jenni N., Marja, Pia, Raila, Jaakko P., Kimi, Hannu, Harri, Janne J ja Jarkki.

Kuukausiskabojen kausi 2010-2011 paketissa!

La 26.3. pelattiin kuukausiskabojen kauden finaali. Osaanottajia oli vähän johtuen erinäisistä leireistä, matkoista ja kokouksista. Itsekään en ehtinyt mukaan turnaukseen. Kun kolme kokonaistilanteen kärkinimeä oli poissa (eli Tero, Tuomo ja minä), oli kutkuttavaa arvuutella, kenestä tulee kauden kingi.

ISS Canary Wharf Squash Classic 2011

ESRC:n Olli Tuominen (PSA 21) kärsi tappion Lontoossa 55000 USD:n kilpailussa 1. kierroksella Ranskan Gregory Gaultierille (PSA 6) 3-0 (11-8,11-6,11-4). Ottelu kesti 42 min.

ESRC:n naisten liigakierros 19.3.2011

Tässä artikkelissa naisten joukkueiden otteluraportit tuloslinkkeineen. Naisten joukkueet playoffseihin teksti: Elina Kononen Naisten SM-sarjan viimeinen kierros pelattiin 19.3 Esport Centerissä. ESRC Headista olivat mukana tällä kertaa Elina Kononen, Emilia Soini ja Laura Aalto-Setälä ja ESRC Whitea edustivat Emilia Korhonen, Riikka Piekäinen ja Maria Rehula. Päivä oli voitokas erityisesti ESRC Whitelle,

ESRC:n miesten liigakierros 19.3.2011

Tässä artikkelissa miesten joukkueiden otteluraportit tuloslinkkeineen. Ykkösjoukkue tiukassa paikassa Teksti: Jaakko Vähämaa Miesten I-joukkue lähti Mikkelin liigakierrokselle todella tiukan paikan edessä. Tavoitteeksi oli asetettava voitto jokaisesta pelistä, jotta pleikkaripaikka olisi turvattu. Haastavaa tilannetta ei myöskään parantanut se, että reissuun ei päästy lähtemään aivan ykkösmiehistöllä, koska Olli ja Rasmus eivät mukaan päässeet.

Sotilaiden Squashin SM-kilpailut 2011

Perinteiset Sotilaiden Squashin SM-kilpailut pelattiin Espoossa 18.3.2011. Tapahtuma oli järjestyksessä 12. kerta. Kisaa on pelattu vuodesta 1999 alkaen ja pelipaikkoina on toiminut Helsinki, Espoo ja Lahti. Miesten kilpasarjan voiton vei Jääkäriprikaatin alikersantti Ville Hiltunen. Hopeaa otti komentaja (evp) Jarkki Jaakkola ja pronssi matkasi Porin Prikaatin alikersantti Juha Heinoselle.

Squashvalmentajan peruskurssilaisia valmistui taas!

Kauden toinen squashvalmentajan peruskurssi järjestettiin 5.-6.3.2011 Esport Centerissä ESRC:n organisoimana ja Markku Hyrskeen & Mannu Salmensaaren vetämänä. Paikalla oli 9 innokasta kurssilaista, kaikki ESRC:stä. Kurssi sujui vauhdikkaasti ja pääpaino oli kenttätyöskentelyn harjoittelemisessa. Emppa, Emilia, Samuli, Henrik, Kasper, Tatu, Jaakko, Raila sekä kuvasta puuttuva Tommi saivat runsain mitoin eväitä aloittelevien squashjunnujen ohjaamiseen.

Squashliiton hallitukseen uusia jäseniä ESRC:stä

Suomen Squashliitto järjesti liittokokouksensa lauantaina 12.3.2011 Järvenpää Openin yhteydessä. Squashliiton puheenjohtajana jatkaa Leo Hatjasalo. Hallitukseen valittiin uusina ESRC:n riveistä varsinaiseksi jäseneksi Raila Luhtala ja varajäseneksi Pia Ojala. Hallituksessa jatkaa ESRC:n Lasse Ekholm, jonka tuore hallitus valitsi keskuudestaan varapuheenjohtajaksi. Squashliiton hallitus 2011 kokonaisuudessaan squash.fi:ssä.

Tervetuloa mestiksiin la 16.4.2011!

ESRC:n perinteiset mestaruuskilpailut pelataan Esport Centerissä lauantaina 16.4.2011 alkaen klo 10. Ilmoittautuminen kisoihin ja illanviettoon ravintola Kolmeen Seppään (K18) jatkuu ti 12.4.2011 klo 18 asti. ESRC avustaa kaikkien illanvieton osallistujien illallista 10€/hlö. Myös avecit ja juniorien vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan juhlistamaan kauden päättymistä! Ilmoittaudu | Kilpailukutsu | Illanvieton menuvaihtoehdot| Ilmoittautuneet