Tiedotteet 2009/10


Matias Tuomi ”Austrian Openissa” 19.-22.10.2009

Matias Tuomi aloitti ”Austrian Openin” (6000 USD) hienosti Wienissä. Ensimmäisessä ottelussa Matias voitti slovakialaisen Marek Manikin 3-0, 13-11,11-4,11-1. ”Alkujännityksestä pääsyä peli sujui ihan hyvin. Peli oli paria palloa lukuunottamatta hyvin hallussa ja kaveri alkoi hänelle kovan ensimmäisen erän jälkeen hyytyä.” Huomenna vastassa on edellisestä kisasta tuttu Neil Cordell joka pelaa tasaisen vahvaa englantilaista kössiä. kova […]

1. Jaffa-cup

Kauden 1. Jaffa-cup pelattiin lauantaina 17.10.2009 Espoonlahden squashhallilla. Koulujen syyslomista varmaankin johtuen osallistujamäärä jäi 15:een. Ilahduttavaa oli kuitenkin se, että paikallaolleista 11 oli ESRC:n junnuja! Luokkien voitot Nea Falckille ja Touko Juntuselle. Mukana olivat lisäksi; Jasmine Räikkönen, Lina Åhman, Nikke Kankaanpää, Juhani Tammela, Sofia ja Elsa Korpeinen, Maija Hakkila, Antti Okkonen ja Konsta Granö.

Seniorien MM-kilpailut 2010 Saksassa

Kisojen kotisivut ovat auenneet ja ilmoittautuminen on lähtenyt liikkeelle. Ensimmäinen ulkomaalainen ilmoittautunut oli Jarkki (M55). Hyvänä kakkosena oli Lasse Ekholm (ESRC siis myös). Jammu ei uskaltanut vielä ilmoittautua!

ESRC:n jäsenkysely 2009 on käynnistynyt!

Koko ESRC:n jäsenistölle on 14.10.2009 lähetetty sähköpostiviesti heidän jäsenrekisterissä oleviin sähköpostiosoitteisiinsa. Viestissä olevasta linkistä jäsenistö pääsee arvioimaan ESRC:n toimintaa sekä esittämään kehittämisideoita. Kysely jatkuu 28.10.2009 asti. Vain vastaamalla voit vaikuttaa ja voittaa! Kyselyyn on ensimmäisen kahden tunnin aikana vastannut jo 19 jäsentä, hienoa!!!

… ja koululaisprojekti jatkuu

Kolmannella koululaisprojektiviikolla saimme Esportiin 120 lasta Mankkaanpuron, Aarnivalkean ja Laajalahden ala-asteilta opettajineen. Vauhtia ja intoa riitti. Tällä viikolla valmentajina toimivat; Eero Salkala, Joni Jaakkola, Tia Knuutila, Matias Tuomi ja Jarkki.

ESRC Blue ja Black tulessa Esportissa

Naisten I-divisioonan ekan kierroksen ottelut pelattiin Esport Centerissä 10.10.2009. ESRC Blue ja Black esiintyivät uusissa, nimikoiduissa pelipaidoissaan. Cessi Lilja pelasi menestyksekkään liigadebytin.

ESRC Head aloitti tiukoilla väännöillä

Headin talliin siirtynyt ESRC:n naisten I-joukkue aloitti kautensa hiukan tunnustellen ykköspelaaja Pia Ojalan lähdettyä Bangkokiin ja kakkospelaaja Laura Aalto-Setälän toipuessa nilkkaleikkauksesta.

Räimeät onnittelut hienosti taistelleelle miesten I-joukkueelle

ESRC:n miesten TREen kaukopartioretki osoitti ryhmältämme erinomaisen iskukykyistä ja Taistelevaa asennetta: ESRC heti runkosarjan kärkeen yhdessä Mänsesterin (TRE) kanssa naapurj`kaupungin (HKI) kipittäessä kolmantena – lämpimät onnittelut Ollille, Matiakselle, Jaakolle ja Jannelle.

ESRC III- ja V-joukkueet kotona tylyjä isäntiä

Miesten SM-liigan II-divisioonan A-lohko aloitti kauden Esport Centerissä.

ESRC IV ja VI avasivat liigakauden

Miesten IV ja VI-joukkueet pelasivat ensimmäisen liigakierroksen Järvenpäässä 10.10.2009. Joukkueet kohtasivat toisensa sekä pelasivat JSK III:ta vastaan. ESRC IV – ESRC VI (4-0), ESRC VI-JSK III (0-4) ja ESRC IV-JSK III(0-4). Molemmat joukkueemme olivat juniorijoukkueitamme. ESRC IV; Joonas Kylliäinen, Oliver Siitari, Joni Jaakkola ja Janne Niutanen, ESRC VI; Basse Lilja, Krisu Rautiainen, Antti Okkonen ja […]