Tiedotteet 2009/09


PSA-turnaus Egyptin Kairossa 17.-23.9.2009

Olli Tuominen hävisi pääsarjan 1. kierroksella Egyptin Omar El Shorbagylle erin 0-3. Egyptiläinen on iältään vasta 18 vuotias ja on viimeisen vuoden aikana noussut rakettimaisesti kohti squashin maailman huippua!

Seuran vuosikokous valitsi kaksi uutta jäsentä hallitukseen

ESRC:n vuosikokous pidettiin 16. 9. Paikalle saatiin päätösvaltainen joukko seuralaisia, jotka kävivät läpi viime vuoden toiminnan ja tilit sekä ensi vuoden suunnitelmat. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Pia Mäki-Kokkila ja Kirsi Paakkari.

ESRC:n naisten I-joukkue EURO-cupissa Ruotsissa

Viime keväisen runkosarjavoiton myötä ESRC:n naisjoukkue saavutti edustuspaikan Ruotsin Göteborgissa pelattavaan seurajoukkueiden väliseen EuroCup -turnaukseen. Tänä vuonna taso on sekä miehissä että naisissa edellisvuosia kovempi: joukkueet ovat haalineet riveihinsä kovia pelaajia maarajojen ylitse. Espoosta lähti kisoihin kuitenkin tuttu kokoonpano, sillä joukkueessamme pelaavat Pia Ojala, Hanna Rusila, Laura Aalto-Setälä sekä Tiia Knuutila.

WORLD OF MASTERS KÖLNISSÄ 23-28.8.2010

Nyt voi Air Berlinin kotisivuilla varata lentoja v. 2010 elokuulle Düsseldorfiin. Sivu löytyy täältä. Düsseldorfista Kölniin on matkaa n. 40 km ja sinne pääsee esim. junalla lentoasemalta. Lentolipun hinnaksi tulee nyt varattuna 58-103€. Halpoja lentoja on rajoitetusti. Kisojen kotisivut avautuvat lokakuun alussa.

PSA turnaus ”Open De Sannois”, Ranska 10.-14.9.2009

Matias Tuomi PSA 195 pelasi hienosti Ranskassa 6000 USD:n ammattilaisturnauksessa. Karsinnan 1. kierroksella kaatui PSA 163. Neil Gordell(Englanti) 3-1 ja 2. kierroksella Walesin Peter Greed PSA 169. erin 3-1 Pääsarjan 1. kierroksella tuli tappio 1-3 Australian Steve Finitikselle PSA 96

Nordic Junior Open 2009

Pohjoismaiden suurin junioriturnaus Ruotsissa alkoi. ESRC:n juniorit ovat vahvasti mukana kisoissa. Mukana ovat tytöistä Emilia Soini, Katariina Baston ja Emilia Korhonen – kaikki T15-luokassa, Jaakko Vähämaa, Tatu Knuutila, Tommi Ekholm ja Oliver Siitari P17-luokassa ja Kristian Rautiainen (ei kuvaa)P15-luokassa. Kisojen tulospalveluun löytyy linkki liittomme sivuilta www.squash.fi

1. Pepsi Max Squash Junior Open

Lauantaina 12.9.2009 pelattiin 1. osakilpailu Esportissa. Paikalle saapui ilahduttavasti 17 junioria ja saman verran taustajoukkoja. Juniorit jaettiin neljään lohkoon ja kolmen tunnin uurastuksen jälkeen kaikki palkittiin Pepsi Max -limuin. Kisan nuorin osallistuja oli Krisse Lilja ja squashsuvuista parhaiten edustettuna oli ”Family Lilja” kolmella juniorilla! Ensimmäisen kisan vetivät Eero Salkala (johtaja), Kikka Baston, Timo Lehtinen, Mannu […]

Miesten liigakatsastuspäivä 5.9. sai kiitosta

Jo vuosien ajan suunnitteilla ollut pelikauden avaus toteutui, kun Esport Centerissä järjestettiin liigapelaajille tarkoitettu erikoispitkä seurailta. Osallistujalistaa jonkin verran rasittivat sekä mainio golf-sää että Tampereella pelattu perinteikäs Nääs-Cup.

Seuran vuosikokous Esport Centerissä 16. 9. klo. 17:30

Päätöksenteon ja hallinnon kannalta seuran tärkein tapahtuma, vuosikokous, pidetään Esport Centerissä keskiviikkona 16. 9. klo. 17:30 alkaen. Asialistalla tilinpäätös, toimintakertomus, budjetti, jäsenmaksun suuruus ja muuta mielenkiintoista! Jäsenet tervetulleita!

Olli Tuominen hävisi puolivälierissä US Openissa

Olli Tuominen on voittanut Chicagossa pelattavan US Openin (52500$) 1.kierroksella Egyptin, maailman listan 24. Hisham Ashourin 3-0.