Tiedotteet 2008/03


ESRC mestaruuskilpailut 5.4.2008 – KUTSU !

Nyt on jo lähes 40 pelaajaa ilmoittautunut. Ilmoittautua voi vielä – eli niin kauan kuin tässä linkkinä oleva lomake sallii (kaaviot tehdään perjantai-iltana)! ps. Naisten pelit alkavat klo 12! Ja tästä ilmoittautuneet.

ESRC:n naiset runkosarjan voittoon

Lauantaina 29.3 pelattiin eri puolilla Suomea SM-liigan viimeiset runkosarjan ottelut. Espoossa ESRC:n naisten I-joukkue (Ojala, Aalto-Setälä, Rusila, Piekäinen) varmisti runkosarjan voiton kuten viime vuonnakin. Joukkue edustaa syyskuussa 2008 Suomea ”EURO-cupissa” Itävallan Linzissä.

ESRC News arkisto on avattu !

ESRC:n historian aikana jäsenistölle lähetetyt tiedotteet on nyt tallennettu sähköiseen muotoon. ESRC News jäsenlehteä on toimitettu vuodesta 1995 lähtien. Jo sitä ennen vuodesta 1985 lähtien on jäsenet saaneet seuratiedotteita. Tiedotearkiston löydät kohdasta ”Historia” Toimintasuunnitelmat, -kertomukset ja tiedotteet sivulta.

ESRC:a huikeat 270 jäsentä

Viimeisin jäsenluettelo kertoo ESRC:n jäsenmäärän huikeasta kasvusta. Vuonna 2008 – eli kahden kuukauden aikana – on seuraamme liittynyt 30 uutta jäsentä ja heistä 25 junioreita. Seuraavassa hallituksen kokouksessa hyväksyttäneen taas n. 10-15 uutta jäsentä – heistä kaikki junioreita!

Squashin juniorimaajoukkueet EM-kilpailuissa

Alle 19-vuotiaiden juniorien EM-kisat ovat paraikaa käynnissä Norjan Stavangerissa. Suomen nelihenkistä joukkuetta johtaa Tomi Niinimäki ja ESRC:n pelaajista siellä ovat molemmat tyttöpelaajat – Tiia Knuutila ja Nina Saari. Alle 15- ja 17 vuotiaiden EM-kilpailut pelataan Ranskan Lyonissa 7.-11.5.2008. Joukkueissa pelaa yhteensä kuusi junioria, joista ESRC:ta Tatu Knuutila (P17), Tommi Ekholm (P15), Jaakko Vähämaa (P15). Lisäksi […]

30. ”Törkeän paikan”-leiri Vierumäellä

Vierumäelle kokoontui toistakymmentä ESRC:n seura-aktiivia viettämään squashpainotteista viikonloppua 14.-16.3.2008.

Toppelundin koulu squashissa

Keskiviikkona 12.3.2008 saapui 105 Toppelundin ala-asteen oppilasta opettajineen tutustumaan squashiin. Meno oli todella upeaa ja innostus kovaa. Ohjaajina toimivat Tomi Niinimäki, Matias Tuomi, Eero Salkala, Bertil Walli ja Jarkki Jaakkola.

Niittykummun koulu squashissa

Tiistaina 11.3.2008 tutustui vuorostaan 75 Niittykummun koulun ala-asteen oppilasta squashiin Esport Centerissä. Ohjaajina toimivat Tomi Niinimäki, Saara Valtola, Eero Salkala, Bertil Walli (ESP) ja Jarkki Jaakkola. Päivä oli täynnä vauhtia ja loistavia suorituksia!

Aarnivalkean koulu squashissa

Maanantaina 10.3.2008 tutustui 110 Aarnivalkean ala-asteen oppilasta squashiin Esport Centerissä vetäjinään Tomi Niinimäki, Saara Valtola, Lasse Ekholm, Eero Salkala ja Jarkki Jaakkola. Suomen naisten ykköspelaajaa – Saaraa – työllisti nimikirjoitusten pyytäjät!

EWO 2008 tulokset ja kuvat

”Espoo Women`s Open 2008” saatiin päätökseen. Naisten valioluokan voiton otti Saara Valtola (MiSQ), toiseksi tuli Laura Aalto-Setälä (ESRC), kolmas oli Michaela Björnström (HSRC) ja neljäs Hanna Rusila (LahtiSQ). Naisten B-luokan voitti Leena Schneider (JSK), toisena Emilia Soini (ESRC) ja kolmas Kirsi Paakkari (ESRC).